Kamp na Goču -

Uslovi i cena

Dečji kamp na Goču

Uzrast: Deca od 6 do 13 godina.

Termin: 8 dana, 7 noćenja – u vreme prolećnog i letnjeg raspusta

Lokacija: Odmaralište Centra dečjih letovališta u Stanišincima na Goču na 780m nadmorske visine. Stanišinci su u centralnoj Srbiji, na 215 km od Beograda, 17 km od Vrnjačke Banje i na 31 km od Kraljeva. Cela planina Goč obrasla je bukovom i jelovom šumom, a zastupljeni su i gočki bor, hrast kitnjak, plemeniti lišćari i četinarski egzoti. Obiluje medovitom ispašom pčela, šumskim jagodama, i raznovrsnim lekovitim biljem. Klima je umereno planinska, naročito prijatna u letnjim mesecima.

Cena: 15.500 dinara, plaćanje u više rata do 20. u mesecu.

U cenu je uračunato: Svakodnevne radionice likovne i primenjene umetnosti, smeštaj, pun pansion na bazi klasičnog posluživanja sa tri obroka i užinom, osiguranje, 24h nadzor lekara, animator/rekreativac, organizovani izleti (seosko domaćinstvo, staza zdravlja, crkva sv. Bogorodice, lovačka kuća, ušće, vodenica potočara, Medina pećina...). Na kampu je obezbeđen kompletan materijal za radionice.

Cena ne obuhvata:  Prevoz je u sopstvenoj režiji.

Kamp počinje ručkom, i završava se ručkom.

Poslednji dan se organizuje izložba dečijih likovnih radova.

 

Omladinski kamp na Tari

Uzrast: Deca od 15 do 19 godina.

Termin: 8 dana, 7 noćenja – u toku leta

Lokacija: Odmaralište Centra dečjih letovališta na Mitrovcu na Tari na 1082m nadmorske visine. Mitrovac je udaljen 34 km od Bajine Bašte, 75 km od Užica i 180 km od Beograda. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima.
U velikom nacionalnom parku Tare sreću se šume bora, jele, smrče, bukve i Pančićeve omorike. Na tako malom prostoru može se sresti bogata fauna, od rečne kraljice mladice, šarana, lipljana, preko belog supa sa Debelog brda, do tarske visoke divljači - mrkog medveda, divokoza, srna, lisica, vukova, divljih svinja, zečeva...

Cena: 21.000 dinara, plaćanje u više rata do 5. u mesecu.

U cenu je uračunato: Svakodnevne radionice likovne i primenjene umetnosti, smeštaj, pun pansion na bazi klasičnog posluživanja sa tri obroka i užinom, osiguranje, 24h nadzor lekara, animator/rekreativac, korišćenje zatvorenog bazena i terena za male sportove, organizovani izleti (Tepih livada, Dolina šetača, Tisovo drvo, Oštra stena, Kozja stena, Banjska stena, Vidikovac i jezero Zaovine...). Na kampu je obezbeđen kompletan materijal za radionice. Opciono - vožnja bicikli i web dizajn.

Cena ne obuhvata:  Prevoz je u sopstvenoj režiji.

Kamp počinje ručkom, a završava se doručkom.

© Meet Gavern - Free Joomla! 3.0 Template 2022