Kamp na Goču -

Ostale aktivnosti

Svakodnevno deca imaju mogućnost da se organizovano i uz pratnju profesionalnih animatora bave raznim dodatnim aktivnostima.

Na raspolaganju su im ples, razne sportske igre, pecanje, planinarenje, orijentiring, druženje sa životinjama u mini zoo vrtu...

Osim toga organizuju se šetnje do seoske crkve sa ciljem obnavljanja pojmova o orijentaciji pomoću crkve, sunca, mahovine, godova na panju i sl. Obilaskom Medine pećine, deca saznaju kako nastaje kreč, a izletom do seoskog domaćinstva upoznaju se sa seoskom sredinom kao i sa životom i radom ljudi u planinskim predelima.

U svakodnevnoj šetnji i planinarenju, deca uživaju u netaknutoj prirodi ovog kraja, a imaju priliku da vide vodenicu potočaru i ribnjak, posete seosku školu i upoznaju se sa životom njihovih vršnjaka iz ovog kraja i da ostvare nova drugarstva.

Uveče su organizovane razne zabavne aktivnosti sa kojih će mladi kamperi poneti uspomene za sva vremena. One su raznovrsne i čine ih različiti kvizovi i nadmetanja – "Pokaži šta znaš", "Igre bez granica", "Želite li da postanete milioner", "Brzi prsti", "Ko zna više", "Veče imitacija", "Revija frizura", "Šeširdžija", "Maskenbal", "Recitacije", "Prvi glas Goča", "Izbor za Mis i Mistera", "Najlepši literarni i poetski sastav"...

 

© Meet Gavern - Free Joomla! 3.0 Template 2022