Main menu

Info

Poštovana deco, poštovani roditelji,

Ovog leta nismo u mogućnosti da napravimo otvoreni kamp zbog povećanog broja zatvorenih kampova za firme.

Nadamo se da ćemo što pre biti u prilici da proširimo kapacitete i da ćemo moći da pored zatvorenih kampova napravimo i koji otvoreni.

Veliki pozdrav do skorog viđenja!

Ostale aktivnosti

Svakodnevno deca imaju mogućnost da se organizovano i uz pratnju profesionalnih animatora bave raznim dodatnim aktivnostima.

Na raspolaganju su im ples, razne sportske igre, pecanje, planinarenje, orijentiring, druženje sa životinjama u mini zoo vrtu...

Osim toga organizuju se šetnje do seoske crkve sa ciljem obnavljanja pojmova o orijentaciji pomoću crkve, sunca, mahovine, godova na panju i sl. Obilaskom Medine pećine, deca saznaju kako nastaje kreč, a izletom do seoskog domaćinstva upoznaju se sa seoskom sredinom kao i sa životom i radom ljudi u planinskim predelima.

U svakodnevnoj šetnji i planinarenju, deca uživaju u netaknutoj prirodi ovog kraja, a imaju priliku da vide vodenicu potočaru i ribnjak, posete seosku školu i upoznaju se sa životom njihovih vršnjaka iz ovog kraja i da ostvare nova drugarstva.

Uveče su organizovane razne zabavne aktivnosti sa kojih će mladi kamperi poneti uspomene za sva vremena. One su raznovrsne i čine ih različiti kvizovi i nadmetanja – "Pokaži šta znaš", "Igre bez granica", "Želite li da postanete milioner", "Brzi prsti", "Ko zna više", "Veče imitacija", "Revija frizura", "Šeširdžija", "Maskenbal", "Recitacije", "Prvi glas Goča", "Izbor za Mis i Mistera", "Najlepši literarni i poetski sastav"...

 

Utisci dece

Anči • 6,5 godina • Vrnjačka Banja

Na Goču mi je bilo prelepo jer smo se lepo družili, imali smo puno lepih događaja, Rale i svi su bili divni i jedva čekam da opet idem.

Utisci roditelja

Milisavka • mama

Ja sam prezadovoljnaaaaa!

Kontakt

Bilja

065 30.30.135

Vlada

065 30.30.130