Main menu

Info

Poštovana deco, poštovani roditelji,

Ovog leta nismo u mogućnosti da napravimo otvoreni kamp zbog povećanog broja zatvorenih kampova za firme.

Nadamo se da ćemo što pre biti u prilici da proširimo kapacitete i da ćemo moći da pored zatvorenih kampova napravimo i koji otvoreni.

Veliki pozdrav do skorog viđenja!

Uslovi i cena

Dečji kamp na Goču

Uzrast: Deca od 6 do 13 godina.

Termin: 8 dana, 7 noćenja – u vreme prolećnog i letnjeg raspusta

Lokacija: Odmaralište Centra dečjih letovališta u Stanišincima na Goču na 780m nadmorske visine. Stanišinci su u centralnoj Srbiji, na 215 km od Beograda, 17 km od Vrnjačke Banje i na 31 km od Kraljeva. Cela planina Goč obrasla je bukovom i jelovom šumom, a zastupljeni su i gočki bor, hrast kitnjak, plemeniti lišćari i četinarski egzoti. Obiluje medovitom ispašom pčela, šumskim jagodama, i raznovrsnim lekovitim biljem. Klima je umereno planinska, naročito prijatna u letnjim mesecima.

Cena: 15.500 dinara, plaćanje u više rata do 20. u mesecu.

U cenu je uračunato: Svakodnevne radionice likovne i primenjene umetnosti, smeštaj, pun pansion na bazi klasičnog posluživanja sa tri obroka i užinom, osiguranje, 24h nadzor lekara, animator/rekreativac, organizovani izleti (seosko domaćinstvo, staza zdravlja, crkva sv. Bogorodice, lovačka kuća, ušće, vodenica potočara, Medina pećina...). Na kampu je obezbeđen kompletan materijal za radionice.

Cena ne obuhvata:  Prevoz je u sopstvenoj režiji.

Kamp počinje ručkom, i završava se ručkom.

Poslednji dan se organizuje izložba dečijih likovnih radova.

 

Omladinski kamp na Tari

Uzrast: Deca od 15 do 19 godina.

Termin: 8 dana, 7 noćenja – u toku leta

Lokacija: Odmaralište Centra dečjih letovališta na Mitrovcu na Tari na 1082m nadmorske visine. Mitrovac je udaljen 34 km od Bajine Bašte, 75 km od Užica i 180 km od Beograda. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima.
U velikom nacionalnom parku Tare sreću se šume bora, jele, smrče, bukve i Pančićeve omorike. Na tako malom prostoru može se sresti bogata fauna, od rečne kraljice mladice, šarana, lipljana, preko belog supa sa Debelog brda, do tarske visoke divljači - mrkog medveda, divokoza, srna, lisica, vukova, divljih svinja, zečeva...

Cena: 21.000 dinara, plaćanje u više rata do 5. u mesecu.

U cenu je uračunato: Svakodnevne radionice likovne i primenjene umetnosti, smeštaj, pun pansion na bazi klasičnog posluživanja sa tri obroka i užinom, osiguranje, 24h nadzor lekara, animator/rekreativac, korišćenje zatvorenog bazena i terena za male sportove, organizovani izleti (Tepih livada, Dolina šetača, Tisovo drvo, Oštra stena, Kozja stena, Banjska stena, Vidikovac i jezero Zaovine...). Na kampu je obezbeđen kompletan materijal za radionice. Opciono - vožnja bicikli i web dizajn.

Cena ne obuhvata:  Prevoz je u sopstvenoj režiji.

Kamp počinje ručkom, a završava se doručkom.

Utisci dece

Mila • 13,5 godina • Dubai

Kamp je bio fantastičan! Nikad neću da zaboravim iskustvo! Društvo je bilo super, svi smo se divno slagali. Svi koji su radili u odmaralištu su učestvovali da nas sve zanimaju i to mi je ostavilo jedan od najlepših utisaka. I moram da kažem da je hrana bila savršena, a pogotovo palačinke i kiflice, koje su bile neočekivano iznenađenje :)

Utisci roditelja

Radica • mama

Dete mi se vratilo srećno, rumeno i sa puno utisaka.

Kontakt

Bilja

065 30.30.135

Vlada

065 30.30.130