Main menu

Info

Poštovana deco, poštovani roditelji,

Ovog leta nismo u mogućnosti da napravimo otvoreni kamp zbog povećanog broja zatvorenih kampova za firme.

Nadamo se da ćemo što pre biti u prilici da proširimo kapacitete i da ćemo moći da pored zatvorenih kampova napravimo i koji otvoreni.

Veliki pozdrav do skorog viđenja!

Dobrodošli!

Mada obrazovne aktivnosti nisu osnovna delatnost Agencije Kraguljac one zauzimaju značajno mesto u njenom radu. Ovo naročito važi za umetničko obrazovanje kroz Atelje Plava četkica. Ostalo obrazovanje je vezano za obuku za rad na računaru.

Posle mnogo godina uspešnog rada sa decom svih uzrasta kroz zvanične programe i dodatne aktivnosti u osnovnoj školi, srednoj stručnoj školi i gimnaziji, kroz razne radionice i mnoge druge aktivnosti u Centru za decu i omladinu, kao i kroz pedagoški rad u likovnom ateljeu 2012. godine je organizovan nulti letnji kamp na Goču. Tako je počelo...

Glavne aktivnosti su od samog početka bile vezane za likovne i primenjene umetnosti i radionicu glume. Ali ništa manje pažnje se ne poklanja jutarnjim fizičkim aktivnostima, planinarenju, druženju sa prirodom i životinjama, upoznavanju života u seoskom domaćinstvu, noćnim pohodima u potrazi za gočkim patuljcima i svemu ostalom što izuzetno stimulativna okruženja kao što su Centri dečjih letovališta u Stanišincima na Goču i na Mitrovcu na Tari mogu da pruže.

Spoj bogatog iskustva i velike kreativnosti i, sa druge strane, izuzetne gostoljubivosti svih zaposlenih u Centrima, a uz puno ljubavi prema deci svih zajedno garancija su da će svaki boravak dece u ovom okruženju biti jedna divna uspomena koje će se dugo i sa radošću sećati i kad ne budu više tako mali i mladi. Zadovoljstvo dece koja su već prošla kroz kamp, kao i njihovih roditelja, to svakako najbolje potvrđuju!

Uslovi i cena

Dečji kamp na Goču

Uzrast: Deca od 6 do 13 godina.

Termin: 8 dana, 7 noćenja – u vreme prolećnog i letnjeg raspusta

Lokacija: Odmaralište Centra dečjih letovališta u Stanišincima na Goču na 780m nadmorske visine. Stanišinci su u centralnoj Srbiji, na 215 km od Beograda, 17 km od Vrnjačke Banje i na 31 km od Kraljeva. Cela planina Goč obrasla je bukovom i jelovom šumom, a zastupljeni su i gočki bor, hrast kitnjak, plemeniti lišćari i četinarski egzoti. Obiluje medovitom ispašom pčela, šumskim jagodama, i raznovrsnim lekovitim biljem. Klima je umereno planinska, naročito prijatna u letnjim mesecima.

Cena: 15.500 dinara, plaćanje u više rata do 20. u mesecu.

U cenu je uračunato: Svakodnevne radionice likovne i primenjene umetnosti, smeštaj, pun pansion na bazi klasičnog posluživanja sa tri obroka i užinom, osiguranje, 24h nadzor lekara, animator/rekreativac, organizovani izleti (seosko domaćinstvo, staza zdravlja, crkva sv. Bogorodice, lovačka kuća, ušće, vodenica potočara, Medina pećina...). Na kampu je obezbeđen kompletan materijal za radionice.

Cena ne obuhvata:  Prevoz je u sopstvenoj režiji.

Kamp počinje ručkom, i završava se ručkom.

Poslednji dan se organizuje izložba dečijih likovnih radova.

 

Omladinski kamp na Tari

Uzrast: Deca od 15 do 19 godina.

Termin: 8 dana, 7 noćenja – u toku leta

Lokacija: Odmaralište Centra dečjih letovališta na Mitrovcu na Tari na 1082m nadmorske visine. Mitrovac je udaljen 34 km od Bajine Bašte, 75 km od Užica i 180 km od Beograda. Karakteriše ga umereno planinsko-kontinentalna klima.
U velikom nacionalnom parku Tare sreću se šume bora, jele, smrče, bukve i Pančićeve omorike. Na tako malom prostoru može se sresti bogata fauna, od rečne kraljice mladice, šarana, lipljana, preko belog supa sa Debelog brda, do tarske visoke divljači - mrkog medveda, divokoza, srna, lisica, vukova, divljih svinja, zečeva...

Cena: 21.000 dinara, plaćanje u više rata do 5. u mesecu.

U cenu je uračunato: Svakodnevne radionice likovne i primenjene umetnosti, smeštaj, pun pansion na bazi klasičnog posluživanja sa tri obroka i užinom, osiguranje, 24h nadzor lekara, animator/rekreativac, korišćenje zatvorenog bazena i terena za male sportove, organizovani izleti (Tepih livada, Dolina šetača, Tisovo drvo, Oštra stena, Kozja stena, Banjska stena, Vidikovac i jezero Zaovine...). Na kampu je obezbeđen kompletan materijal za radionice. Opciono - vožnja bicikli i web dizajn.

Cena ne obuhvata:  Prevoz je u sopstvenoj režiji.

Kamp počinje ručkom, a završava se doručkom.

Utisci dece

Mihajlo • 13 godina • Vrnjačka Banja

U školskom sastavu "Moje najlepše putovanje":

Iako je geografski blizu tamo sam otkrio jedan potpuno nov i drugačiji svet.

Utisci roditelja

Milisavka • mama

Ja sam prezadovoljnaaaaa!

Kontakt

Bilja

065 30.30.135

Vlada

065 30.30.130