Main menu

Info

Poštovana deco, poštovani roditelji,

Ovog leta nismo u mogućnosti da napravimo otvoreni kamp zbog povećanog broja zatvorenih kampova za firme.

Nadamo se da ćemo što pre biti u prilici da proširimo kapacitete i da ćemo moći da pored zatvorenih kampova napravimo i koji otvoreni.

Veliki pozdrav do skorog viđenja!

Dobrodošli!

Mada obrazovne aktivnosti nisu osnovna delatnost Agencije Kraguljac one zauzimaju značajno mesto u njenom radu. Ovo naročito važi za umetničko obrazovanje kroz Atelje Plava četkica. Ostalo obrazovanje je vezano za obuku za rad na računaru.

Posle mnogo godina uspešnog rada sa decom svih uzrasta kroz zvanične programe i dodatne aktivnosti u osnovnoj školi, srednoj stručnoj školi i gimnaziji, kroz razne radionice i mnoge druge aktivnosti u Centru za decu i omladinu, kao i kroz pedagoški rad u likovnom ateljeu 2012. godine je organizovan nulti letnji kamp na Goču. Tako je počelo...

Glavne aktivnosti su od samog početka bile vezane za likovne i primenjene umetnosti i radionicu glume. Ali ništa manje pažnje se ne poklanja jutarnjim fizičkim aktivnostima, planinarenju, druženju sa prirodom i životinjama, upoznavanju života u seoskom domaćinstvu, noćnim pohodima u potrazi za gočkim patuljcima i svemu ostalom što izuzetno stimulativna okruženja kao što su Centri dečjih letovališta u Stanišincima na Goču i na Mitrovcu na Tari mogu da pruže.

Spoj bogatog iskustva i velike kreativnosti i, sa druge strane, izuzetne gostoljubivosti svih zaposlenih u Centrima, a uz puno ljubavi prema deci svih zajedno garancija su da će svaki boravak dece u ovom okruženju biti jedna divna uspomena koje će se dugo i sa radošću sećati i kad ne budu više tako mali i mladi. Zadovoljstvo dece koja su već prošla kroz kamp, kao i njihovih roditelja, to svakako najbolje potvrđuju!

Utisci dece

Aleks • 11 godina • Moldavija

Meni se sviđa što se vama sviđa što se meni sviđa ovde.

Utisci roditelja

Jasmina • mama

Kamp u Stanišincima mom detetu je bilo predivno i stimulativno iskustvo, kako u pogledu fizičkog zdravlja, tako i psihološkog sazrevanja u socijalno-emocionalnom smislu, kroz druženje i puno kreativnih aktivnosti.

Detetu je bilo zanimljivo i osećala se kao u porodici tako da bih svakom roditelju preporučila da svom detetu priušti to iskustvo.

Kontakt

Bilja

065 30.30.135

Vlada

065 30.30.130